top of page

MINI STYLED SHOOT

IT'S A WINTERFUL LIFE

Trouwreportages in de sneeuw, misschien heb je er al wel eens aan gedacht om er één te shooten. En misschien heb je zelfs al hele ideeën over welke beelden je hiervan toe wil voegen aan je portfolio. 


Laat ons die ideeën waarmaken! Wij zorgen voor de hele wintervibes die je je voorstelt bij een trouwreportage in de sneeuw, van liefdevol koppel tot romantische en spontane beelden.

 

Enthousiast geworden? Lees snel verder voor alle praktische informatie!

Image by Alex Brisbey
Center Gradient Transparent

Wat...?

… kun je verwachten van onze mini styled shoots?

Zoals het woord ‘mini’ al zegt, wordt het een kleinere shoot en duurt deze dan ook minder lang dan onze “normale” styled shoot. We creëren één setting, met eventueel een bonussetting. Ook zal er uiteraard een koppel aanwezig zijn om in jouw portfolio te schitteren.

 

In totaal ben je vijfenveertig minuten tot een uur bezig met fotograferen, waarna jij naar huis gaat met alle toffe beelden.

 

Om jou in je volle focus te laten, hebben wij alles tot in de puntjes voor jou geregeld: een knap koppel in bruidsjurk en -pak, een fotogenieke locatie en props die jij kunt gebruiken tijdens het fotograferen. Het enige wat nog mist, is de sneeuw. En aangezien we dat niet zelf in de hand hebben, wachten we rustig af…

 

Het enige wat jij tot die tijd hoeft te doen, is jezelf op de wachtlijst plaatsen en duimen, duimen, duimen… ❄️

Waar & Wanneer?

De fotoshoot vindt plaats bij het Engelse Werk in Zwolle. Een populaire locatie onder wandelaars, en niet voor niks! Creatieve doorkijkjes, hoge boomtoppen en een romantisch sfeertje door de sneeuw. Wat wil je nog meer?

 

We verzamelen bij restaurant het Engelse Werk, waar je ook gratis kunt parkeren. Hier ontvangen wij je met koffie, thee, of (hoe kan het ook anders?) een lekkere warme chocomelk met slagroom. Dit geeft jou meteen de gelegenheid om je mede-fotografen een beetje te leren kennen en tips & tricks met elkaar te delen. Vervolgens kun je op je gemak je camera-instellingen goed zetten en dan gaan we lekker aan de slag.

Omdat het natuurlijk wachten is op de sneeuw en het weer zo onvoorspelbaar is als onze mood, is de datum van de shoot nog onbekend. Wij hebben er al wel voor gezorgd dat de hele shoot staat en wanneer er kans is op sneeuw hoor je van ons de dag en tijd waarop het gaat gebeuren.

Image by Alvin Mahmudov

Blijf op de hoogte van de sneeuwshoot

Meld je aan!

Ben jij na het lezen van deze pagina helemaal enthousiast geworden en zie jij jezelf binnenkort compleet losgaan in de sneeuw? Meld je dan alvast aan voor onze winter mini-shoot. Wij sturen je dan een mailtje zodra er sneeuw voorspeld is en het echte werk kan gaan beginnen…

Dankjewel, we houden je op de hoogte!

Colorado Elopement Packages _ Elope in Colorado the Easy Way!.jpeg
Center Gradient Transparent

Prijs

Deelname aan de winter mini-shoot kost €135,- excl. BTW.

Let wel op: er zijn in totaal acht plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Deelname gaat op basis van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’-principe.

Omdat we nog niet weten wanneer er sneeuw komt, is het op dit moment nog niet mogelijk om een kaartje te kopen. Wat je wél kunt doen, is je aanmelden voor de geïnteresseerden-lijst. Je krijgt dan direct bericht zodra de datum en tijd bekend zijn.

bottom of page