top of page

MINI STYLED SHOOT

WHATEVER FLOATS YOUR BOAT

Wie zwijmelde er vroeger niet weg bij die romantische bootjesscène uit the Notebook? Bij de “If you’re a bird, I’m a bird”? 
Als jij dit was, hebben wij goed nieuws voor je, want dit romantische beeld kun jij met deze shoot zelf ook schieten! En aanpassen naar jouw eigen stijl, natuurlijk. 

Ook als je de film nooit gezien hebt, maar wel romantische beelden aan je portfolio toe wil voegen, is deze mini shoot zeker iets voor jou.

Moodboard styled shoot
Center Gradient Transparent

Wat...?

… kun je verwachten van deze mini styled shoot?
Zoals het woord ‘mini’ al zegt, wordt het een kleinere shoot en duurt deze dan ook minder lang dan onze “normale” styled shoots. We creëren één setting (en oké, ook een bonussetting...). Ook zal er uiteraard een bruidspaar aanwezig zijn om in jouw portfolio te schitteren.
 
In totaal ben je een uur bezig met fotograferen, waarna jij naar huis gaat met een SD-kaart vol persoonlijke en unieke beelden.

Om jou in je volle focus te laten, hebben wij alles tot in de puntjes voor jou geregeld: een knap koppel, een fotogenieke locatie en props die jij kunt gebruiken tijdens het fotograferen. 

Het enige wat jij hoeft te doen is een ticket kopen en te zorgen dat je aanwezig bent!

Waar & Wanneer?

De fotoshoot vindt plaats op 9 oktober in het pittoreske Wilsum, op ongeveer vijftien minuten rijden van Zwolle. Midden in de natuur hebben wij hier een privéterrein geregeld, dus unieke beelden zijn gegarandeerd. 

 

Aanwezig zijn natuurlijk hét bootje, gedecoreerd met bijpassende bloemen en een nog geheime, kleine bonussetting. 

Je kunt bij de locatie gratis parkeren.

Moodboard 1 9 oktober.jpg
Center Gradient Transparent

Prijs

Deelname aan de shoot kost €119,-. De prijs is vrijgesteld van BTW
 

Om ervoor te zorgen dat je je niet hoeft te haasten of dat er mensen door je shot lopen, kunnen er in elke shift maximaal drie fotografen meedoen. 

Er zijn in totaal vijftien plaatsen beschikbaar, die verdeeld zijn over vijf shifts. Bij het aanschaffen van je ticket kun je direct kiezen voor het tijdstip dat jou het beste uitkomt: 10:30u, 12:00u, 13:30u, 15:00u of 16:30. 

Ondernemersfoto's

Vind jij het ook zo belangrijk dat jouw klanten jou op je socials kunnen zien? Voor €29,- kun je ondernemersfoto's bij de shoot boeken! Je ontvangt drie portretfoto's en twee foto's van jou in actie. Deze krijg je in een RAW-bestand aangeleverd, zodat je ze helemaal aan kunt passen naar jouw stijl.

bottom of page