top of page

OVER YARA EN WIEB

EVEN VOORSTYLEN

Wieb en Yara Voorgestyled
Center Gradient Transparent

Hi, leuk dat je er bent

Zoals je misschien al achterhaald had, organiseren wij Styled Shoots. Waarom je hieraan mee zou moeten doen, bepaal je helemaal zelf! Misschien wil je een nieuwe doelgroep aantrekken, maar heb je nog niet het juiste materiaal om te laten zien. Of wil je gewoon je portfolio uitbreiden met unieke settings? Of ben je een (beginnend) fotograaf en wil je graag leren van collega’s uit de branche?

Wat Voorgestyled anders maakt dan andere Styled Shoots is dat wij twee kanten van één munt zijn. Waar Yara de settings bekijkt vanuit een fotografenoogpunt -waar is de beste lichtinval, wat zijn unieke shots, kan er genoeg materiaal geschoten worden?-, is Wieb meer gespecialiseerd in het organisatorische gedeelte -wat is een goede locatie, zijn er genoeg stroompunten aanwezig, hoe kunnen fotografen er komen?-. 

Onze formule voor Voorgestyled? Dat onze krachten heel verschillend zijn, maar we wel dezelfde visie en het daarbij passende doel voor ogen hebben. 

Zij gingen je voor

"De gezellige sfeer die jullie meebrachten, de styling die on point was, en de modellen die super inspirerend waren om mee te werken maakte dat het voor mij naar meer smaakt!"

"Van welkomstdrankje naar een bedank goodiebag, tot in de kleinste details, alles was perfect georganiseerd! Wieb en Yara zijn erg betrokken en helpen jou waar nodig!"

"Super goed geregeld! Leuke setting, styling en modellen geregeld. Ik zou niks veranderen, alles was goed zo!"

- Romy - 

- Mirjam - 

- Yael - 

bottom of page