top of page

STYLED SHOOT

MAKE IT HISTORICAL

Geschiedenis in je woonkamer. En binnenkort ook in jouw portfolio! 


Doe mee met onze Styled Weddingshoot en style jezelf voor aan je (nieuwe) klant door foto’s op een unieke locatie… Namelijk, het Openluchtmuseum in Arnhem

Nog nooit heeft hier een Styled Shoot plaatsgevonden, dus dat je naar hartelust foto’s kan maken die nog door maar weinig fotografen zijn gemaakt, is één ding dat zeker is!

Geen tickets meer te koop
Yara Dragt Photography DSC06763.jpg
Center Gradient Transparent

Wat...?

… kun je verwachten van onze Styled Weddingshoot? 

Zeker omdat het zo’n unieke locatie is waar jullie gaan shooten, zorgen we ervoor dat jullie ruim de tijd hebben. We hebben maar liefst drie settings voor jullie én er is tijd en ruimte om het bruidspaar een rondje door het park te laten lopen. Zie je alle mogelijkheden voor prachtplaatjes al voor je? 👀 

Je fotografeert twee verschillende koppels + een bruid, genoeg variatie in je beelden dus.

 

We werken met twee shifts; een ochtend- en een middagshift. In totaal ben je ongeveer twee uur bezig met fotograferen, waarna jij naar huis gaat met alle toffe beelden. Daarnaast is er tijd voor een gezellig welkom en een praatje met je collega-fotografen!

Om jou in je volle focus te laten, hebben wij alles tot in de puntjes voor jou geregeld: twee knappe koppels en een extra bruid voor nog meer afwisseling, een unieke locatie en props die jij kunt gebruiken tijdens het fotograferen. 

Het enige wat jij hoeft te doen is een ticket kopen en te zorgen dat je aanwezig bent!

Waar & Wanneer?

De fotoshoot vindt plaats op 2 mei 2022 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Om iedereen zoveel mogelijk de ruimte te geven om het perfecte plaatje te kunnen schieten, verdelen we de dag in twee shifts:

Eerste Shift: 11:30 - 14:00 uur

Tweede Shift: 14:30 - 17:00 uur

De locatie is goed bereikbaar met zowel het ov als de auto.

Uiteraard ontvangen wij je met koffie en thee. Tijdens dit koffiemomentje heb je meteen de gelegenheid om je mede-fotografen een beetje te leren kennen en tips & tricks met elkaar te delen. Vervolgens kun je op je gemak je camera-instellingen goed zetten en dan gaan we lekker aan de slag.

Yara Dragt Photography DSC06788.jpg
Center Gradient Transparent

4 settings

Wij creëren niet alleen voorgestylede settings, maar we hebben er ook voor gezorgd dat onze bruidsparen vrij rond mogen lopen door het park. Geeft jou de gelegenheid om ontzettend veel verschillend beeldmateriaal te schieten waarmee je jouw socials vol kan knallen. Waan je bijvoorbeeld in de Zaanstreek, breng een bezoek aan een heuse Zeeuwse kerk of fotograaf een echte Amsterdam wedding.

Naast het vrij rondlopen, creëren we nog drie settings:

  • We beginnen de Styled Shoot met een rondje op de trouwtram. En ja, deze gaat echt rijden! Gaat jouw creatieve brein al met ideeën op de loop?

 

  • Na aankomst met de tram, kom je met het bruidspaar aan in de kerk. Tijd om te trouwen! Dit gaat gebeuren in een traditionele Zeeuwse Kerk, waar ook een babs aanwezig zal zijn.

 

  • Tot slot sluiten we de dag af met een private dinner. Denk aan veel bloemen op tafel, een lichtjeshemel erboven en romantische beelden van het verliefde koppel.

Yara Dragt Photography DSC06762.jpg

Prijs

Deelname aan de shoot is €325,-. De prijs is vrijgesteld van BTW. 

Hiervoor krijg je:
- Deelname aan een Styled Weddingshoot op een unieke locatie
- Vier (!) settings 
- Twee koppels + een bruid
- Een toegangsticket voor het Openluchtmuseum
- Ontvangst met koffie en thee
- Netwerken met collega-fotografen

- Ondernemersfoto's van Day of My Life fotografie

- Een te gekke goodiebag met leuke kortingen
 
En kom je gezellig samen met een collega? Dan krijgen jullie allebei 10% korting op je deelname! Voer bij het afrekenen de kortingscode 'gezelligsamen10’ in en laat in de aantekening weten met wie je samen komt. 

Neem vooral contact met ons op mocht je nog vragen hebben voor het aanschaffen van je ticket!

bottom of page